Over Maaltijdservice HAP

In december 2012 ben ik vanuit mijn keukentje aan huis Maaltijdservice HAP begonnen. Voor mijn directe buren, want zij hadden niet zo veel met koken. Zij kwamen met hun bord langs om op te scheppen, en niet veel later kwam de hele buurt eten afhalen.

Dit heb ik 1,5 jaar op deze manier gedaan, tot een bedrijf mij belde en vroeg of ik lunches wilde gaan verzorgen. Dit was het startschot om eens te gaan kijken naar een echte bedrijfslocatie. 

Na een beetje rondkijken kwam ik uit bij de Fazantstraat 7, toen nog een pand dat in geen velden of wegen leek op een plek waar gekookt kon worden.
 
Uiteindelijk heb ik er dit van weten te maken, een volledig ingerichte horecakeuken met een open karakter. Mensen komen direct onze keuken binnen en kunnen zien hoe hun eten wordt bereid. Open, transparant en eerlijk zijn in 2020

Door de jaren heen heeft Maaltijdservice HAP aan veel verschillende grote en kleine bedrijven mogen leveren.